Online personal training

Sport waar en wanneer je zelf wilt

Online personal training

Dit leek tot voor kort enkel nodig voor wie veel reist of een heel onregelmatig druk leven heeft. Maar plots is dit de go-to voor vele van onze klanten.

Personal training is er niet alleen voor de Hollywoodsterren of voor de topsporters onder ons. Maar wel voor iedereen die zelf over te weinig basiskennis, motivatie of specifieke kennis beschikt. Schaam je niet als jij gewoon een stok achter de deur nodig hebt. Ie-de-reen heeft dit nodig. Jup, zelfs wij als trainer hebben ook graag een trainer die ons zegt wat te doen, zodat we even ons hoofd kunnen leegmaken en gewoon volgen. Wat je reden ook is om voor personal training te kiezen. Het is een goede reden.

Personal training zowel offline als online is er voor iedereen, ook voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Afhankelijk van je doel wordt je een trainer toegewezen die het best bij je past. Jullie hebben eerst samen een gratis online intake gesprek en stellen jouw doel vast. Daarna wordt onderling afgesproken wat een goed trainingsmoment is. Eens je schema gemaakt is krijg je wekelijks of tweewekelijks jouw training 1 op 1 met je coach, via videocall. Wil je liever op jezelf trainen? Dan krijg je najouw intake gesprek je plan doorgestuurd via mail.

Meet the coach

Kies ervoor om je workout samen te doen met een coach via videocall. (enkel voor 18 uur). Je krijgt ook nog huiswerk mee voor tijdens de week die volgt.

  • 1 workout* per week: €600/12 sessies
  • 2 workouts* per week: €1100/24 sessies

*1 workout duurt 45 minuten à 1 uur