Strong Together Challenge

Sport samen met je beste vriend(in)

Strong Together Challenge

Bij de STRONG TOGETHER CHALLENGE schrijf jij je samen in op het online platform van Fonda: ‘Fonda academy’. Je gaat de uitdaging aan om 4 weken lang te sporten. Je kan op eender welk moment starten met de challenge en het is levenslang beschikbaar. Je wordt lid van de GESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ook de andere deelnemers en de coach inzitten. Wekelijks krijg je via Fonda academy toegang tot een nieuwe planning met de workouts en rustdagen per week.

In de Facebookgroep kan je vragen stellen over WORKOUTS, je tips delen en de anderen motiveren. Daarnaast is het belangrijk dat je dagelijks ‘incheckt’ om te laten weten dat je de workout hebt gedaan en hoe deze ging. Zo motiveren jullie elkaar en weet je dat je er niet alleen voor staat. Wil je de uitdaging niet alleen aangaan, schrijf je dan in met een buddy! Dit werkt extra motiverend en wie weet kunnen jullie af en toe ook live samen sporten.

Prijs: €40 per level persoon

OF koop meteen alle levels samen en krijg 1 level gratis!

Er zijn 5 levels.

Dat wil zeggen, vijf maanden aan workouts op ieder moment en overal beschikbaar.

Heb je de vijf levels afgewerkt? Begin dan gewoon opnieuw en probeer je tijden en gewichten te verbeteren.

 

Wil je graag op hetzelfde moment starten als andere deelnemers en samen met een coach? Wacht dan op een gezamenlijke STARTDATUM. (Voorlopig niet tot maart)

 

Inschrijven kan je doen via deze knop!