Tot rust komen, sport kan helpen

Tot rust komen, sport kan helpen

 

Kom tot rust, een tip die veel gegeven wordt als je je in een heel stressvolle periode in je leven bevindt. Ja ok, maar hoe doe je dat nu? Tot rust komen, weer tot jezelf komen, leven in het moment, …

Het is niet zo makkelijk en zeker niet iets dat je zomaar plots kan gaan doen. Vooral op de momenten dat we rust nodig hebben in ons leven is dit het moeilijkst te implementeren.

Wat bij mij persoonlijk altijd helpt is er even een goeie stevige workout tegenaan gooien. Maar vaak is dat net iets waar je geen energie voor hebt en moet je al heel gemotiveerd zijn om dat te doen lukken. Als je geen programma hebt om te volgen in deze tijden vraagt het soms te veel van je hoofd om nog een workout in elkaar te boksen. Maar als je het wel doet lukken dan geeft dit je zo’n enorme boost. Dat kan je aan iedereen vragen die dit doet. Sporten zorgt voor heerlijke endorfientjes die met een fantastisch geluksgevoel de donkerste dag omzetten in een topdag.

 

Wil je het eerst eens rustiger aan proberen? Probeer dan ons gratis 28 dagen Reload programma.

Gedurende 28 dagen helpen wij jou samen met yoga teacher Cibo Vandoren om weer dichter bij jezelf te staan. Om jezelf de nodige rust en aandacht te gunnen. Het is niet altijd makkelijk om voldoende aandacht aan jezelf te geven in een maatschappij waar prestatie, snelheid en doelen centraal staan. Ga met ons weer naar de essentie. Leer opnieuw waar het leven om draait en oog te hebben voor de kleine gelukjes in het leven. Leer rust te implementeren in het dagelijkse leven en stil te staan bij wat je echt nodig hebt. 

___________________________________________________________________________________

Wist je dat Fonda verschillende online programma’s aanbiedt?

  • Neem een kijkje bij ‘Strong Together Challenge’ als je opzoek bent naar een sportief plan voor thuis, waarbij je toch de virtuele ondersteuning hebt van een groep. Je krijgt per workout een video met de volledige uitleg en demo’s van de oefeningen. Zo weet je zeker dat je de juiste techniek gebruikt.

 

 

  • Of wil graag meteen het volledige pakket van sporten en voeding? Neem dan een kijkje bij ‘Feel Good Challenge’. Hier bieden we niet enkel een volledig sportplan aan, maar je wordt ook begeleid door top voedingscoach Marlies Huysentruyt van www.eatgoodfeelgood.be

 

 

  • Ga een kijkje nemen bij het Reload-programma als je enkel opzoek bent naar ‘peace of mind’.

 

 

 

Céline Janssens
hello@fitbyfonda.be
Geen reactie's

Geef een reactie