Groepslessen

Ready to run, work on your core or play at a bootcamp?

Fun – lachen – sporten – zweten: ALL IN ONE

Bij Fonda staat plezier en bewegen centraal. We willen je de liefde voor sport doen ontdekken die je nog niet wist te hebben. Want ja, echt ie-de-reen vindt het hier plezant. Wie start bij Fonda gaat nooit meer weg, tenzij ze verhuizen naar de andere kant van het land. Hier word je niet scheef bekeken als je een oefening niet kan, maar hoor je alleen maar motiverende woorden doorheen de zaal klinken. We gaan er SAMEN voor en willen allemaal het beste voor iedereen. De eerste stap is de moeilijkste, de zaal binnen stappen. Daarna valt alle stress weg en voelt het meteen als thuiskomen. Twijfel niet langer en laat ons zien wie je bent. We kunnen niet wachten om je te leren kennen en om ons clubje uit te breiden.

LESSENREEKSEN EN WORKSHOPS

Bekijk hieronder het aanbod aankomende lessenreeksen en workshops. De lessenreeks gaat door bij minstens 6 inschrijvingen. Gaat ze niet door, dan krijg jij je geld terug.

LESSENREEKS BOOTCAMP 

Iedere dinsdag en donderdag BOOTCAMP om 19:00 uur en 20:00 uur.

In de webshop kan je je inschrijven voor een volledige lessenreeks (meestal van schoolvakantie tot schoolvakantie of per 6 lessen). Ben je te laat voor de lessenreeks die al begonnen is? Dan kan je enkel losse sessies aankopen voor die periode. In de webshop kan je enkel aankopen wat nog beschikbaar is.

 

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop. Vergeet niet om je eigen matje mee te brengen.

 

LES PROBEREN? Koop een aparte les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen.

LESSENREEKS SUPERMOM: MOM STRONG

Iedere maandag om 19:15 uur per lessenreeks

MOM STRONG

Deze les is voor iedereen van zwangerschap tot forever postpartum die wilt sporten met aandacht voor bekkenbodem en core. Met krachttraining en low-impact training, bouw je een krachtig lichaam en een goede conditie op.

Heb jij al een lange tijd niet gesport? Heb je last van rug/ knieën/ heupen/ bekkenbodem/ … ook dan is deze les ideaal voor jou.

Met veel aandacht voor de basis maak ik je bewust van het functioneren van je lichaam.

In deze lessenreeks leer je de core-ademhaling, je leert je core te activeren en leer je zelf op het juiste moment op de juiste manier je oefeningen aan te passen.

Deze les wordt gegeven door Céline Janssens, pre- en postnataal fitness specialist. Pregnancy and Postpartum Corrective Exercise Specialist.

Ben jij helemaal nieuw? Volg dan eerst een SUPERMOM INTRO alvorens deel te nemen aan de lessen.

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop. Vergeet niet om je eigen matje mee te brengen.

LES PROBEREN? Koop een aparte les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen.