Groepslessen

Ready to run, work on your core or play at a bootcamp?

Fun – lachen – sporten – zweten: ALL IN ONE

Bij Fonda staat plezier en bewegen centraal. We willen je de liefde voor sport doen ontdekken die je nog niet wist te hebben. Want ja, echt ie-de-reen vindt het hier plezant. Wie start bij Fonda gaat nooit meer weg, tenzij ze verhuizen naar de andere kant van het land. Hier word je niet scheef bekeken als je een oefening niet kan, maar hoor je alleen maar motiverende woorden doorheen de zaal klinken. We gaan er SAMEN voor en willen allemaal het beste voor iedereen. De eerste stap is de moeilijkste, de zaal binnen stappen. Daarna valt alle stress weg en voelt het meteen als thuiskomen. Twijfel niet langer en laat ons zien wie je bent. We kunnen niet wachten om je te leren kennen en om ons clubje uit te breiden.

SMALL GROUP TRAINING OF LESSENREEKSEN

Bekijk hieronder het aanbod aankomende lessenreeksen. De lessenreeks gaat door bij minstens 6 inschrijvingen. Gaat ze niet door, dan krijg jij je geld terug.

Heb je een eigen vriendengroep waarmee je graag samen wilt sporten? Schrijf jullie dan in voor een lessenreeks small group training. Je spreekt samen met de coach een moment af dat voor jullie past. De prijs is steeds €480 voor 6 sessies. Je kan inschrijven vanaf 3 personen tot en met 8 personen.

LESSENREEKSEN NOVEMBER:

  • BOOTCAMP VARIATIE 17.45 uur: Vanaf dinsdag 23/11, 5 dinsdagen op rij om 17:45 uur. Een variatie van kracht, conditie, hiit, boksen, core, … in de mix!

 

  • BOOTCAMP VARIATIE 18:45 uur (VOLZET!): Vanaf dinsdag 23/11, 5 dinsdagen op rij om 17:45 uur. Een variatie van kracht, conditie, hiit, boksen, core, … in de mix!

 

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Koop ze aan via de webshop en je bent ingeschreven. Vergeet niet om je eigen matje mee te brengen.