Fun – lachen – sporten – zweten: ALL IN ONE

Bij Fonda staat plezier en bewegen centraal. We willen je de liefde voor sport doen ontdekken die je nog niet wist te hebben. Want ja, echt ie-de-reen vindt het hier plezant. Wie start bij Fonda gaat nooit meer weg, tenzij ze verhuizen naar de andere kant van het land. Hier word je niet scheef bekeken als je een oefening niet kan, maar hoor je alleen maar motiverende woorden doorheen de zaal klinken. We gaan er SAMEN voor en willen allemaal het beste voor iedereen. De eerste stap is de moeilijkste, de zaal binnen stappen. Daarna valt alle stress weg en voelt het meteen als thuiskomen. Twijfel niet langer en laat ons zien wie je bent. We kunnen niet wachten om je te leren kennen en om ons clubje uit te breiden.

LESSENREEKSEN

Bekijk hieronder het aanbod aankomende lessenreeksen. De lessenreeks gaat door bij minstens 6 inschrijvingen. Gaat ze niet door, dan krijg jij je geld terug en word je in de ochtend verwittigd. Neem zeker ook eens bij de workshops.

LESSENREEKS BOOTCAMP 

dinsdag: 19:00 uur en 20:00 uur

donderdag: 19:00 en 20:00 uur

Deze lessenreeks is voor iedereen, jong en oud, die aan kracht en conditie wilt werken. Oefeningen kunnen aangepast worden aan jouw niveau. In de webshop kan je je inschrijven voor een volledige lessenreeks (meestal van schoolvakantie tot schoolvakantie). Je vindt daar ook de exacte data. Ben je te laat voor de lessenreeks die al begonnen is? Dan kan je enkel losse sessies aankopen voor die periode. In de webshop kan je enkel aankopen wat nog beschikbaar is.

Komen bootcampen als je zwanger bent? Dat kan! Als je eerst de workshop ‘Sporten tijdens en na de zwangerschap’ hebt gevolgd zodat je jouw oefeningen zelf kan aanpassen als dat nodig is. Voel je je onzeker om zelf aanpassingen te doen in je workouts? Volg dan Intro + Mom Strong.

 

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop.

 

LES PROBEREN? Koop een aparte les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen.

LESSENREEKS SUPERMOM: MOM STRONG

Iedere maandag om 19:15 uur per lessenreeks

MOM STRONG

Deze les is voor iedereen van zwangerschap tot forever postpartum die wilt sporten met aandacht voor bekkenbodem en core. Met krachttraining en low-impact training, bouw je een krachtig lichaam en een goede conditie op.

Heb jij al een lange tijd niet gesport? Heb je last van rug/ knieën/ heupen/ bekkenbodem/ … ook dan is deze les ideaal voor jou.

Met veel aandacht voor de basis maak ik je bewust van het functioneren van je lichaam.

In deze lessenreeks leer je de core-ademhaling, je leert je core te activeren en leer je zelf op het juiste moment op de juiste manier je oefeningen aan te passen.

Deze les wordt gegeven door Céline Janssens, pre- en postnataal fitness specialist. Pregnancy and Postpartum Corrective Exercise Specialist.

Ben jij helemaal nieuw? Volg dan eerst een SUPERMOM INTRO (Workshop: Sporten tijdens en na de zwangerschap) alvorens deel te nemen aan de lessen.

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop. Vergeet niet om je eigen matje mee te brengen.

LES PROBEREN? Koop een aparte les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen. Maar volg ook altijd eerst de INTRO. De info die je hier krijgt is cruciaal.

LESSENREEKS SUPERMOM: CORE CONNECTION 

Iedere woensdag om 10:00 uur (behalve in schoolvakanties). In de webshop vind je de nieuwe startdatum!

Deze lessenreeks is bedoeld voor:

  • pas bevallen mama’s (vanaf 6 weken postpartum) met goedkeuring van de arts.
  • zwangere vrouwen die extra focus willen leggen op het verstevigen van hun core en bekkenbodem.

Tijdens deze lessenreeks bewegen we op een zachte manier met veel aandacht voor onze core en bekkenbodem. Voor de postpartum mama’s ligt de focus op herstel en opnieuw leren connecteren. Voor zwangere vrouwen ligt de focus op connecteren en versterken.

Jouw baby is meer dan welkom bij de les. Er is ook voldoende ruimte om je baby te voeden. Microgolf, flessenwarmer en verschoningstafel zijn aanwezig. Babies huilen, sommige meer dan andere en dat is helemaal prima… ook tijdens de les!

In de webshop kan je je inschrijven voor een volledige lessenreeks. Ben je te laat voor de lessenreeks die al begonnen is? Dan kan je enkel losse sessies aankopen voor die periode. In de webshop kan je enkel aankopen wat nog beschikbaar is.

Ben jij een sterrenmama? Ook jij bent meer dan welkom in deze les. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het te moeilijk vindt om deel te nemen aan de groepsles. Contacteer me dan voor 1 op 1 sessies.

TIP: Ben je zwanger of al minstens 8 weken postpartum (en met goedkeuring van bekkenbodemtherapeut) dan kan je deze lessen uitstekend combineren met de MOM STRONG lessen op maandagavond.

 

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop.

 

LES PROBEREN? Koop een losse les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen.

LESSENREEKS KRACHT VOOR BOOMERS (60+)

Iedere woensdag om 9:00 uur , behalve tijdens schoolvakanties.

Deze les is voor iedereen die 60+ is en graag zijn/ haar lichaam in topvorm wilt houden. We werken aan onze conditie en kracht met een lage impact training.

Met veel aandacht voor de basis maak ik je bewust van het functioneren van je lichaam. Ik leer je juiste houdingen, til en heftechnieken en krachtoefeningen. Zodat je ook in het dagelijks leven minder klachten ervaart en bewuster gaat bewegen. De aangeleerde oefeningen zetten we dan ook in tijdens een lage impact conditie workout.

Wist je trouwens dat krachttraining je botten versterkt en helpt tegen osteoporose? Daarnaast bouw je spieren op en beperk je het verlies van spiermassa wat helpt om vallen te vermijden. Weerstandstraining helpt de bloeddruk te verlagen (in rust). Daarnaast wordt ook je mentale welzijn bevorderd door kracht- en weerstandstraining.

LES PROBEREN? Koop een aparte les aan in de webshop in de week dat je wilt komen proberen.of koop meteen een tien-beurtenkaart. Je kan ook gewoon langskomen en ter plaatse betalen.

LESSENREEKS KICKBOKSEN VOOR VROUWEN

Iedere woensdag om 20:00 uur. In de webshop vind je de nieuwe startdatum!

Initiatie Kickboksen voor beginners en gevorderden. Heb je altijd al eens willen leren kickboksen? Wil je jezelf leren verdedigen? Wil je jezelf op een constructieve manier afreageren? ( op de pads dan weliswaar 😉 ). Heb je gewoon zin in een toffe en stevige workout?

Twijfel dan niet en kom mee de cursus volgen in een laagdrempelige omgeving en een super toffe groep.

We gaan voornamelijk op de basis werken, maar wat proeven ook van gevorderde technieken/combinaties.

Wat kun je verwachten?
-boks & traptechniek
-houding
-voetenwerk
-ontwijkingen/blokkeringen
-simpele en geavanceerde combinaties van trappen en stoten.

We beginnen altijd met een goede warm-up en eindigen met een fijne cooldown!

Wat heb je nodig?
Sportieve kledij waar je gemakkelijk in kunt bewegen, genoeg drinkwater en misschien een snack voor in de pauze.

Er worden bokshandschoenen/pads voorzien, maar als je je eigen materiaal hebt, aarzel dan niet om het mee te brengen.

Lesgever: Jem Burke
NASM personal trainer & sportinstructeur, -+17 jaar ervaring in allerlei vechtsporten ( muay thai, jeet kune do, HEMA, kali/escrima/silat, wing chun, kung fu, capoeira, worstelen, BJJ, wushu, etc.)

Wil je je inschrijven voor een lessenreeks? Doe dat via onderstaande knop.