Over ons

Responsible for making the magic happen

Of je nu een Bonnie of een Clyde, een Caesar of een Cleopatra, een Mary-Kate of een Ashley, een Tarzan of een Jane bent. Dat maakt bij Fonda allemaal niet uit. Fonda is er voor iedereen. Ook als je vroeger nooit gesport hebt moet je niet bang zijn om die eerste stap te zetten. Want die zetten we samen. Weet je dat sporten belangrijk is en een basis is voor een gezonde levensstijl? Wel dan ben je alvast op de goede weg. Nu moet je alleen nog actie ondernemen. Weet je alleen niet hoe je dit moet aanpakken? Stuur dan een mailtje naar Fonda voor een eerste gratis sessie. Hierin bespreken we jouw doelen en kijken we samen wat jij leuk vindt. Het werk komt van jou, maar je hebt gewoon wat support nodig. Wees gerust, bijna iedereen heeft dit nodig.

Fonda begint bij de basis en richt zich op functioneel trainen. Dat wil zeggen in functie van jouw doelen en jouw dagelijks leven. We beginnen bij het aanleren van de juiste bewegingen en bouwen pas daarna verder op. Fonda wilt iedereen doen houden van sport en doen zorg dragen voor zijn lichaam. Je hebt er maar één en dat verdient het beste. Zie sporten niet als een verplichting, maar als fun en je bereikt je doelen in no time.

Fonda is niet alleen een sportclub, maar ook een hub waar mensen zich goed voelen. We proberen dit te bereiken door een leuk interieur met kleuren, planten, en een hedendaagse 80’s vibe. Ben jij helemaal fan van de 80’s en wil je graag in zo’n outfit komen trainen? Dan kunnen we dat alleen maar toejuichen. Schrijf je samen met je vrienden in voor een wekelijkse small group training. Het voelt als samen op café gaan. Een leuke sfeer, een leuke plek, ontlading van het werk en met een voldaan gevoel weer vertrekken (misschien alsnog op café).

Happy faces

IMG_2679
Over Fonda
IMG_1548
IMG_0329 2
IMG_5384
bec2e5d4-064e-44ae-ba4a-4f05c6dade40 2

what they say