Voedingstherapeut – Karolien Nijsthoven


Karolien is een vrolijke spring-in’t-veld die houdt van Ibiza, boeken lezen en zich al eens aan een workout of the day, een loopje tussen de Limburgse velden of een spin-sessie waagt. In 2019 maakte ze de carrièreswitch naar Orthomoleculair therapeut en voedingscoach nadat ze zelf 10 jaar lang met gezondheidsklachten kampte. Na een korte begeleiding was ze voor altijd van haar chronische blaasontstekingen verlost. Een passie voor de invloed van voeding op onze gezondheid was ontstaan. Sinds ze zelf mama werd ging ze zich steeds meer specialiseren in perinatale voedingsbegeleiding.

Je kan dus bij haar terecht met het oog op zwanger worden, tijdens je zwangerschap, maar ook nadien om je postpartum herstel te bevorderen en eventuele borstvoeding te ondersteunen.

Bij Fonda kan je bij haar terecht voor voedingsbegeleiding met oog op zwangerschap en tijdens de zwangerschap. Nadien ook om je postpartum herstel te bevorderen en eventuele borstvoeding te ondersteunen.

Daarnaast kan ze je ook helpen wanneer je kampt met hormonale klachten en andere chronische klachten.

Plan van aanpak

Karolien kijkt via een vragenlijst en een consult naar de gewoontes in jouw dagelijks leven die van invloed zijn op jouw gezondheid.

Zo zullen jullie bespreken welke factoren mee bepalend zijn voor jouw slaap-, eet- en bewegingspatroon, en welke stressfactoren van invloed zijn. Van hieruit worden mogelijke oorzaken voor jouw klachten bepaald en een persoonlijk behandelplan opgesteld.