Fonda is jouw nr. 1 om sterk en fit te blijven tijdens je zwangerschap.

Ik ben Céline, een GESPECIALISEERD pre- en postnataal fitnesscoach.
Kom in m’n gezellige, kleinschalige STUDIO Fonda op een veilige en bewuste manier trainen mét het gevoel te hebben toch echt te sporten. We doen functionele oefeningen om je zo KRACHTIG mogelijk in jouw zwangerschap te laten staan en vol zelfvertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Na je bevalling wil je slim opbouwen, naar het sterke lichaam dat je voor je zwangerschap had. Bij Fonda hoef je er niet over na te denken, dat doen wij voor jou. Maar we leren je wel alle tools, zodat je nadien ook met een gerust hart zelfstandig kan sporten. Door de PERSOONLIJKE AANPAK voel jij je meteen thuis. Daarnaast is er niks leuker dan samen te sporten met de andere (bijna) mama’s. Er zijn tal van voordelen verbonden aan sporten, meer specifiek krachttraining te doen, tijdens je zwangerschap. Tijdens de lessen leer je waarom we bepaalde oefeningen doen, zodat je ook nadien het nut ervan zal blijven inzien en zo sneller zelfstandig zal blijven sporten.

 

PCES

 

Veilig en effectief bewegenfitball zwangerschap

Zowel tijdens je ZWANGERSCHAP als na je BEVALLING is het slim aan krachttraining te doen en specifieke aandacht te besteden aan je diepe core. Maar ga niet alleen aan de slag als je niet weet hoe. Bij de SUPERMOM lessen krijg je een goede begeleiding, aangepast aan je eigen niveau, zowel tijdens als na de zwangerschap. We trainen functioneel om zoveel mogelijk klachten die gepaard gaan met zwangerschap te verbeteren of te voorkomen. Denk aan bekkenpijn, diastase, verzakking, rugpijn, …

Je leert een correct ADEMHALINGSPATROON aan dat je je leven lang ten goede zal komen en ervoor zal zorgen dat je van veel lichamelijke klachten gespaard blijft.

Na bekkenbodemtherapie is je lichaam nog steeds niet klaar om je eigen sport weer op te pakken. Je lichaam is nog aan het HERSTELLEN. Verschillende spieren hebben maanden lang weinig tot niets gedaan, waardoor ze eerst weer even ‘wakker’ moeten worden gemaakt en versterkt moeten worden. Leer je diepe BUIKSPIEREN en CORE te versterken, bouw je arm- en beenkracht geleidelijk op zodat je je lichaam weer VERTROUWT net zoals voor je zwangerschap.

Groepslessen

Heb jij nood aan een uurtje voor jezelf in het gezelschap van andere TOFFE VROUWEN? Kom meedoen met de  SUPERMOM lessen bij Fonda. Fun gegarandeerd, maar er wordt ook stevig gewerkt.

Lessenreeksen:

  • SUPERMOM: MOM STRONG (maandag 19:15 uur)

Data van de lessenreeksen vind je terug in de shop. Ben je te laat om in te schrijven voor de reeks? Of kan je niet alle sessies? Koop dan aparte lessen aan.

Tijdens deze lessen werken we aan behoud en opbouw van kracht en conditie op een bekkenbodemvriendelijke manier. We focussen op ademhaling, core-activatie en low-impact conditie terwijl je oefeningen doet die je ook tijdens andere groeplessen zou doen. Door ze op een intentionele manier uit te voeren en aan te passen kan jij de hele zwangerschap door sporten of na je bevalling weer gradueel opbouwen tot je weer aan de bootcamps (of andere sporten) kan deelnemen. Zo geef je jouw lichaam voldoende tijd om te herstellen na de zwangerschap.

De lessen zijn zowel voor zwangere vrouwen als mama’s die recent (na bekkenbodemtherapie of lessenreeks core connection én een ‘go’ van de arts) of al langer geleden bevallen zijn. We zijn na een bevalling namelijk ‘forever postpartum’, je lichaam heeft heel wat veranderingen doorgemaakt die soms blijvende aandacht vragen.

  • SUPERMOM: Core Connection (woensdag 10:00 uur)

Kijk voor juiste data in de webshop. Lessenreeks van 4 lessen.

Deze les is voor pas bevallen mama’s. Vanaf week 4 á 6 na de bevalling, als je bij de gynaecoloog bent langs geweest voor controle, kan je deelnemen aan deze les. We focussen op ademhaling, mobiliteit, bekkenbodem- en core connectie en activatie. Je kan je baby meebrengen naar de les. Er is een verschoningstafel, microgolf en flessenwarmer aanwezig. 

 

Meedoen? Om deel te nemen aan deze les Mom Strong moet je eerst een introles of Core Connection gevolgd hebben. De eerstvolgende INTRO vind je altijd terug in de webshop. Schrijf je in voor de intro en/of lessenreeks via de webshop.

Graag een aparte sessie proberen of kan je niet alle data van de lessenreeks? Dat kan! Mail even op voorhand om te laten weten dat je komt meedoen en koop een aparte sessie aan in de webshop.

TIP: de Mom Strong lessen kan je ook combineren met onze gewone bootcamps, want jij bent door deze lessen zelf in staat de juiste aanpassingen te doen waar nodig.

 

SUPERMOM GROEPSLES

Ga je liever zelf aan de slag?

Fit, happy & zwanger of Fit, happy & mama

Het is niet altijd makkelijk om de tijd te vinden om naar de studio te komen. Daarom ontwikkelde ik twee online programma’s. Eentje voor tijdens je zwangerschap en eentje voor postnataal herstel dat vanaf week 1 of 2 na de bevalling kan opgestart worden. Je krijgt in beide programma’s alle informatie die je nodig hebt en de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast krijg je een trainingsschema voor thuis dat je stap voor stap kan volgen.

Run Strong

Wil je na je zwangerschap het lopen weer oppikken? Dan is het programma Run Strong iets voor jou. Doe dit pas ná Fit, happy & mama of nadat je al minstens 3 maanden een krachttrainingsplan hebt gedaan na de bekkenbodemtherapie.

 

ONLINE ZWANGERSCHAPSTRAINING

 

Neem meteen een kijkje in onze FONDA ACADEMY. Of lees hieronder nog wat meer over de programma’s door op de foto te klikken.

Toch niet helemaal zeker om alleen aan de slag te gaan? Je kan ervoor kiezen om te starten met 1 of een aantal sessie personal training om alle basics te leren. Gewoon even een mailtje sturen en we plannen het in.

Wil je graag 1 op 1 trainen?

Stuur ons een mailtje voor meer info en om je plekje te reserveren.