Fonda is jouw nr. 1 om sterk en fit te blijven tijdens je zwangerschap.

Céline is een GESPECIALISEERD prenataal en postpartum fitnesscoach.
Kom in de gezellige, kleinschalige STUDIO van Fonda op een veilige en bewuste manier trainen mét het gevoel te hebben toch echt te sporten. We doen functionele oefeningen om je zo KRACHTIG mogelijk in jouw zwangerschap te laten staan en vol zelfvertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Na je bevalling wil je slim opbouwen, naar het sterke lichaam dat je voor je zwangerschap had. Bij Fonda hoef je er niet over na te denken, dat doen wij voor jou. Maar we leren je wel alle tools, zodat je nadien ook met een gerust hart zelfstandig kan sporten. Door de PERSOONLIJKE AANPAK voel jij je meteen thuis. Daarnaast is er niks leuker dan samen te sporten met de andere (bijna) mama’s. Er zijn tal van voordelen verbonden aan sporten, meer specifiek krachttraining te doen, tijdens je zwangerschap. Tijdens de lessen leer je waarom we bepaalde oefeningen doen, zodat je ook nadien het nut ervan zal blijven inzien en zo sneller zelfstandig zal blijven sporten.

 

PCES

 

Veilig en effectief bewegenfitball zwangerschap

Zowel tijdens je ZWANGERSCHAP als na je BEVALLING is het slim aan krachttraining te doen en specifieke aandacht te besteden aan je diepe core. Maar ga niet alleen aan de slag als je niet weet hoe. Bij de SUPERMOM lessen krijg je een goede begeleiding, aangepast aan je eigen niveau, zowel tijdens als na de zwangerschap. We trainen functioneel om zoveel mogelijk klachten die gepaard gaan met zwangerschap te verbeteren of te voorkomen. Denk aan bekkenpijn, diastase, verzakking, rugpijn, …

Je leert een correct ADEMHALINGSPATROON aan dat je je leven lang ten goede zal komen en ervoor zal zorgen dat je van veel lichamelijke klachten gespaard blijft.

Na bekkenbodemtherapie is je lichaam nog steeds niet klaar om je eigen sport weer op te pakken. Je lichaam is nog aan het HERSTELLEN. Verschillende spieren hebben maanden lang weinig tot niets gedaan, waardoor ze eerst weer even ‘wakker’ moeten worden gemaakt en versterkt moeten worden. Leer je diepe BUIKSPIEREN en CORE te versterken, bouw je arm- en beenkracht geleidelijk op zodat je je lichaam weer VERTROUWT net zoals voor je zwangerschap.

Groepslessen

Heb jij nood aan een uurtje voor jezelf in het gezelschap van andere TOFFE VROUWEN? Kom meedoen met de  SUPERMOM lessen bij Fonda. Fun gegarandeerd, maar er wordt ook stevig gewerkt. De lessen zijn zowel voor zwangere vrouwen als mama’s die recent of al langer geleden bevallen zijn. We zijn na een bevalling namelijk ‘forever postpartum’, je lichaam heeft heel wat veranderingen doorgemaakt die soms blijvende aandacht vragen.

Lessenreeksen:

  • SUPERMOM: MOM STRONG (maandag 19:15 uur) 06/03 – 13/03 – 20/03 – 27/03

In deze les gaan we je lichaam sterker maken op de plaatsen waar dat onontbeerlijk is als (bijna) mama. Daarnaast wordt er ook aan low-impact HIIT-training gedaan. Hierdoor kan je je conditie makkelijk op peil houden tijdens je zwangerschap of weer opbouwen na de zwangerschap.

Eerste les: INTRO theorie en praktijk core-ademhaling (ook open voor wie niet aan de volledige reeks wenst deel te nemen). Schrijf je hier voor in als het de eerste keer is dat je zaal deelnemen aan de lessenreeks.

Meedoen? Schrijf je in voor de lessenreeks via de webshop. De lessenreeks gaat door bij minimum 4 inschrijvingen. Als de lessenreeks niet doorgaat krijgt je een mailtje op de ochtend van het startmoment.

Graag een aparte sessie proberen? Dat kan! Maar mail zeker een dag op voorhand om te laten weten dat je komt meedoen en koop een aparte sessie aan in de webshop.

TIP: deze lessen kan je ook combineren met onze gewone bootcamps, want jij bent door deze lessen zelf in staat de juiste aanpassingen te doen waar nodig.

 

SUPERMOM GROEPSLES

Ga je liever zelf aan de slag?

Doe dit dan ook op een slimme en onderbouwde manier. Het is niet altijd makkelijk om de tijd te vinden om naar de studio te komen. Daarom ontwikkelde ik twee online programma’s. Eentje voor de zwangere vrouw en eentje voor postnataal herstel dat een prachtige aansluiting vindt op bekkenbodemtherapie. Je krijgt in beide programma’s alle informatie diepe nodig hebt en de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast krijg je in het ‘Fit, happy & zwanger’ programma een trainingsschema voor je héle zwangerschap. Na dit programma ben jij sterk en fit voor een krachtige bevalling en nadien een vlot herstel. Het postnataal herstelprogramma ‘Fit, happy & mama’ duurt ten minste 3 maanden. Je kan dit verlengen, aangepast aan je eigen agenda. Nadien ben je klaar om je eigen sport weer op te pikken of kan je verder gaan met onze andere lessen.

 

ONLINE ZWANGERSCHAPSTRAINING

 

Neem meteen een kijkje in onze FONDA ACADEMY. Of lees hier nog wat meer over de programma’s:

 

Zwangerschap workoutguide

 

 

Postnataal fit

 

Wil je graag 1 of 2 sessies PERSONAL TRAINING bijboeken om de basisbewegingen te overlopen en het juiste ademhalingspatroon aan te leren, dan kan dat zeker. Je hoeft maar een mailtje te sturen.

Wil je graag 1 op 1 trainen?

Stuur ons een mailtje voor meer info en om je plekje te reserveren.