Coaches

coach-celine-janssens

Céline
Janssens

Céline is de drijvende kracht achter Fonda.

Ze studeerde eerst Bachelor Lichamelijke Opvoeding, maar voelde al snel dat ze meer wilde dan een lesplan volgen. Het is haar missie om iedereen de liefde voor sport te doen ontdekken en op die manier zijn krachtige zelf te doen ontdekken. Sport gaat over veel meer dan prestatie. Prestatie is maar een peulschil. Het plezier moet centraal staan en hoe dat plezier beleefd wordt is heel persoonsafhankelijk. Soms is het nét het resultaat dat iemand gelukkig maakt. Maar soms is het ook het proces, het volhouden, de sfeer, het uurtje voor jezelf.

Céline specialiseerde zich als Functional Trainer. Maar door zelfzanger te worden merkte ze dat ze weinig wist, maar ook weinig kon vinden over sporten tijdens de zwangerschap. Dus specialiseerde ze zich als pre- en postpartum fitnesscoach. Zo volgde ze verschillende opleidingen in binnen- en buitenland en blijft ze zich constant bijscholen om haar klanten op de beste manier te kunnen begeleiden volgens wetenschappelijk bewezen methodieken.

Opleidingen:

  • Bachelor Lichamelijk Opvoeding, Karel De Grote Hogeschool
  • Postgraduaat Functional Trainer, Functional Training Academy
  • Training en coaching tijdens en na de zwangerschap level 1, Core Academy
  • Pre- en postnataal fitnesscoach, Sterkher
  • Postpartum Corrective Exercise Specialist, CES

Cindy Deschoenmaeker

Cindy is reeds vele jaren gepassioneerd door sport en voeding. Ze geeft met veel enthousiasme haar passie door aan jou tijdens de lessen ‘boxfit’ en ‘ready to run’.

coach-cindy